ADANA / KOZAN - Gazi İlkokulu

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlik ve gösterilerle beraber anlamına uygun bir şekilde kutlanmıştır. Bu çerçevede emeği geçen başta özel eğitim öğretmenlerimiz olmak üzere tüm personelimize teşekkürü borç biliriz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümü okulumuzda düzenlenen etkinliklerle başarılı bir şekilde ifa edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanca savaşan tüm mehmetçiklerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda deprem öncesi-sırası ve sonrası için yapılacaklar hususunda öğrenci ve personellerimize gerekli bilgilendirmeler yapılarak sonrasında deprem tatbikatı senaryo ve tahliye planına uygun olarak başarılı bir şekilde ifa edilmiştir.

Mrt

4-8 mart Yeşilay Haftası okulumuz çok amaçlı salonunda çeşitli etkinlik ve bilgilendirme ile tatbik edilmiştir.

Şbt

İlçe MEM Şube Müdürümüz Osman BAYER II. Dönem için tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileyerek, çok çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Ara

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” ile çeşitli nedenlerle toplumsal yaşam alanlarında çeşitli engellerle karşı karşıya bırakılan bireylere yönelik farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.Bu kapsamda okulumuzda farkındalık oluşturacak etkinliklere tüm şubeler bazında yer verilmiştir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle ve günün anlam ve önemini belirten konuşma ile son bulmuştur.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl Etkinlikleri okulumuzda yarışmalar,düzenlenen gösteriler ve çeşitli etkinliklerle beraber coşku ile kutlanmıştır.

Kas

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün etkinliği ile okulumuzda hergün kitap okuma saatleri değişken ders saatlerinde uygulanmaktadır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuz özel eğitim öğrencileri Fabregas Cafe'de kahvaltı etkinliğinde bir araya gelmiştir.Emeği geçen başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkürü bir borç biliriz.