ADANA / KOZAN - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

Hacıuşağı Mahallesi Jandarma Sokak No 23 Posta Kodu 01510 KOZAN/ADANA
GELECEĞİMİZ,YARININ BÜYÜKLERİ ÇOCUKLARIMIZLA, MUTLU YARINLARA.
Misyon
Gazi İlkokulu olarak sağlıklı, kendisi ve toplumla barışık, gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı , iyi iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan , üreten, engellilere karşı duyarlı, gelişmelere açık milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2009 YILI 18 öğrenci mezun vermiştir. 1 Anadolu Lisesi, 1 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2010 YILI 15 öğrenci mezun vermiştir. 2 Anadolu Lisesi, 2 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,1 BURSLULUK, 2011 YILI 27 Mezun vermiştir. 1 Anadolu Öğretmen Lisesi,5 Anadolu Lisesi,2 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Bakanlığımızın Düzenlediği Çocuk Gözüyle Kanser Konulu Yarışmada Öğrencimiz İrem DEMİRALP, TÜRKİYE 4. olarak MANSİYON ödülü almıştır. 2012 YILI 14 Mezun vermiştir. 4 Adet Anadolu Lisesi,1 BURSLULUK, 2013 YILI 21 mezun vermiştir.7 Anadolu Lisesi,3 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,2 Anadolu İmam-Hatip Lisesi,2 BURSLULUK, 2014 YILI 22 mezun vermiştir.7 tane Anadolu Lisesi, 5 Anadolu İmam-Hatip Lisesi,5 tane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,5 BURSLULUK, 2015 YILI 18 mezun vermiştir.8 tane Anadolu Lisesi,1 Anadolu İmam-Hatip Lisesi,3 tane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 6 tane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,5 BURSLULUK kazandırmıştır.2016 Yılında 15 mezun vermiştir.3 tane Anadolu Lisesi,2 Anadolu İmam-Hatip Lisesi,1 tane Anadolu Sağlık Meslek Lisesi,9 tane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 6 BURSLULUK kazandırmıştır. 2015 YILI ARALIK ayında satranç turnuvasında 11 yaş bayan katagorisinde 5. sınıf öğrencimiz Sıla MESTİK Kozan İlçesinde 2. olmuştur.Öğrencimiz 2.Madalyası Okulumuz 2.Kupası almıştır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :OKULUMUZ İLKOKUL+ORTAOKUL(4+4)DUR.NORMAL EĞİTİM YAPILMAKTADIR.
ORTAOKUL 08:10-15:10 İLKOKUL 08:10-14:20
KLİMA İLE ISITILMAKTADIR.
Ulaşım
OKULUMUZA İLÇE İÇİ ULAŞIM ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ VE ŞAHSİ ARAÇ İLE YAPILMAKTADIR. İL MERKEZİNDEN İSE ŞAHSİ ARAÇ,BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARI VE FİRMALARIN OTOBÜS VE DOLMUŞLARI İLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
KOZAN İLÇEMİZ FEKE, SAİMBEYLİ, TUFANBEYLİ VE İMAMOĞLU İLÇELERİNİN MERKEZİ KONUMUNDADIR. İLÇEMİZ KOZAN ADANA KAYSERİ SİVAS GÜZERGAHINDA İMAMOĞLU VE FEKE İLÇELERİ ARASINDADIR.KOZAN KALESİNİN DOĞU ETEKLERİNE KURULAN ŞEHİR ZAMANLA GENİŞLEMİŞTİR.ŞEHRİN KÖYLERLE BERABER NÜFUSU 127000 DEN FAZLADIR.TARİHİ, DOĞAL GÜZELLİKLERİ, YÖRESEL YEMEKLERİ,NARENCİYESİ MEŞHURDUR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE ADNAN MENDERES PARKI CİVARINDA, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI KARŞISINDA, KARACAOĞLAN HALK KÜTÜPHANESİ YANINDADIR.İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 600 METRE UZAKLIKTADIR.OKULUMUZUN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 69 KM.DİR.İL MERKEZİNDEN İLÇEYE YARIM SAATTE BİR OTOBÜS KALKMAKTADIR.ULAŞIM OTOBÜSLE ELLİ DAKİKADIR.